Bons, cadeau's, goodies,... Verwennerij voor de klant

INFO VOOR HANDELAARS:

Het Weekend van de Klant in samenwerking met Unizo en Comeos, een top top top shoppingweekend, want Leuven is de Gaststad voor Vlaanderen dit jaar!

Leuven wordt in de kijker gezet met een uitgebreide promotiecampagne, live uitzendingen van MNM, optredens van bekende muzikanten, flashmobs in de straten, kinderworkshops, ... We verwennen de bezoekers die naar de stad afzakken beter dan ooit.

Naast bovenstaande organiseert Liefst Leuven het hele weekend shoppingwedstrijdjes in de straten en worden er goodiebags uitgedeeld aan de early birds van het weekend. Wil jij met jouw zaak ook wat bijdragen? Doen. Je verwent de klant, trekt volk naar je zaak en je wordt mee opgenomen in de communicatie (social media, websites, persbericht,...).

Maaaaaaar, uitgebreide communicatie en animatie in de straten is maar een deel van het succes. Het echte werk gebeurt natuurlijk in jouw zaak. Liefst Leuven ondersteunt de 10 leukste initiatieven voor het Weekend van de Klant graag met een extra financiële bijdrage van €150 (BTW inclusief). 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x