VisitLeuven

CAMPAGNE - De favoriete adresjes van de Leuvenaars

DEEL JE FAVORIETE ADRESJES EN GEEF LEUVEN EEN BOOST

Toeristen vragen vaak tips voor tijdens hun bezoek. Tips over waar ze kunnen wandelen, shoppen of eten. Waar ze zich kunnen laten verrassen of verwennen. Tips om te weten te komen wat het beste is wat deze stad te bieden heeft. En wie weet dat beter dan de Leuvenaar zelf?

Daarom vraagt het team van VisitLeuven alle Leuvenaars om hun favoriete adresjes te delen. Vanaf vandaag kan dat op www.leuvenlikealocal.be. Daar worden alle favoriete adresjes van de Leuvenaars gebundeld, zodat binnen- en buitenlandse toeristen er terecht kunnen om hun citytrip naar Leuven samen te stellen.

Een aantal Leuvense ondernemers kozen zelf al enkele van hun favoriete adresjes voor de campagne. Surf gerust naar de website om te ontdekken of jouw zaak al genomineerd werd door een collega-Leuvenaar. Deel er zeker ook je eigen tips!

Wie weet tippen tal van Leuvenaars ook jouw zaak op het platform. Daarvoor ontvang je ook een raamaffiche. Die affiche kan je voor het raam van je zaak hangen zodat bezoekers weten dat ze zeker eens bij jou halt moeten houden, of om Leuvenaars aan te moedigen jouw zaak als één van hun favoriete adresjes te nomineren. Succes!

Heb je geen affiche ontvangen? Bij de balie van de Toeristische Dienst in de Naamsestraat 3 kan je er steeds eentje krijgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x