MODE in LEUVEN: reclame voor je zaak in onze Kiosk

Tijdens Leuven by Night openen de winkels wat langer én worden de klanten worden weer uitgebreid verwend, ook in de Kiosk. Hoe we dat zullen doen? 

Wel, we maken Leuvense bezoekers blij met winacties bij de Grabbelton én het Rad, die zoals tijdens de laatste events opgesteld staan in de Kiosk op het Rector De Somerplein. Wie voor 50 euro gegeten, gedronken en/of geshopt heeft, mag aan het Rad draaien of een bal grabbelen. Als ze een winnend lotje trekken, kunnen ze zo een cadeaubon kiezen uit het ruime aanbod, door jullie geschonken.

Elke bezoeker van de Kiosk ziet jullie bons hangen, en de winnaars krijgen er ook nog eens uitleg over. Zelfs als ze jullie bon niet kiezen, hebben ze jullie logo gezien én over jullie gehoord. Bezoekers die jouw bon kiezen, zijn dan ook overtuigd van hun keuze voor jouw zaak. Triple-win dus.

Winnen ze niks? Ook dan kan je reclame maken voor jouw zaak, door goodies te schenken. We willen graag iedereen blij naar buiten laten gaan. Heb jij leuke sleutelhangers, branded snoepjes, drankjes met een sticker op van jouw zaak, overstock van armbandjes of t-shirts, chocolade die volgende maand vervalt, giften van leveranciers...? Daar maak je ons ontzettend blij mee, ook als het er niet veel zijn. 

Schenk je cadeaubons en/of goodies en maak je zo reclame voor je zaak bij heel wat shoppers? Vul dan hiernaast het formulier in. Dank jullie wel!

MODE in LEUVEN: reclame voor je zaak in onze Kiosk
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
MODE in LEUVEN: reclame voor je zaak in onze Kiosk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x