De Langste Dag 2024: een podium voor jouw vereniging?

Jouw vereniging in de - spreekwoordelijke - spotlights

We zorgen niet alleen voor plek voor jullie performance in het centrum van Leuven, maar ook nog eens voor heel erg veel publiek dat jullie misschien (nog) niet kent.

Dat publiek zijn de bezoekers van de Langste Dag en dat is ineens één van de drukste dagen van het jaar in onze Leuvense binnenstad. Het event blaast dit jaar 37 kaarsjes uit op zaterdag 22 juni, en is traditioneel een feestelijk dag in een verkeersvrije binnenstad met bezoekers uit alle hoeken van België. De Langste Dag wordt voor het eerst in een nieuw jasje gestoken, waarbij we minder nadruk leggen op het straattheater, maar meer op een stad vol muziek en dans door lokale verenigingen zoals die van jullie, in thema musical. 

Om dat thema vorm te geven, zijn we op zoek naar verenigingen die iets in (breed) musicalthema willen tonen, op zaterdag en/of op zondag. Van popdansjes op Glee-nummers tot a capella Grease Lightning, van vaste optredens tot workshops en flashmobs, of je nu alleen of met 50 iets wil doen: alles kan. Natuurlijk mogen jullie ook eerder ingestudeerde choreo's en nummers brengen- jullie moeten het warm water niet opnieuw uitvinden, want het zal die dag al warm genoeg zijn. 

Zin in, maar heb je dit jaar iets gemaakt waarvan je twijfelt of het in thema past? Heb je nog vragen? Laat het ons weten via inschrijving@liefstleuven.be.

Misschien kunnen we je wel hiermee overtuigen:

 • Grote exposure
  Een stad vol volk, dat ziet de pers ook elk jaar. Dit is het shoppingevent bij uitstek waar bezoekers van heel het land op afkomen. We hebben een fotograaf op pad, waarvan we jullie na afloop ook de beelden bezorgen. We kunnen jullie vereniging ook een plek geven in onze mailing naar de 15.000+ mailadressen en op onze Facebook en Instagram met respectievelijk 12.000+ en 4200+ volgers.
 • Lokale betrokkenheid
  We verwachten dit jaar een nog sterkere lokale fundering door verenigingen als die van jullie en dat zal - nog meer dan ander jaren - heel veel lokaal volk op de been brengen. Perfect voor het ronselen van nieuwe volgers op social media, verkopen van tickets voor jullie voorstelling, uitbreiden van jullie mailingbestand, aansporen van nieuwe leden...
 • Interactie met een bereidwillige doelgroep
  De Langste Dag staat bekend om zijn verrassingen en braderie: het publiek is het dan ook gewoon om overal wat rond te kijken én staat er die dag meer dan ooit voor open. Ideaal om te tonen wat jouw vereniging in zijn mars heeft, toch?
 • Positieve associaties
  Een dag vol sfeer, waardoor bezoekers dat positief zullen associëren met jullie.

Laat je interesse weten via dit formulier en we nemen contact met je op over de praktische kant van zaken.


De Langste Dag 2024: een podium voor jouw vereniging?
 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
De Langste Dag 2024: een podium voor jouw vereniging?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x