Pers

PERSBERICHT: Doe je eindejaarsinkopen in Leuven en win in december één van de tien winkels vol geschenken en cadeaubons (dec 19)

Kerstshoppen in Leuven? Daar krijg je alle kans toe in december, ook op zondag, want op 15 en 22 december openen veel zaken de deuren om je alle tijd te geven je eindejaarsinkopen te doen.

En dat het gezellig wordt, want op 14, 15, 21 en 22 december zingen en spelen tal van Leuvense koren, fanfares, harmonieën en bands van LUCA School of Arts stemmige kerstmuziek in de straten. Dit allemaal ten voordele van het goede doel. Alle gulle giften van de passanten aan de muzikanten in december worden integraal geschonken aan de Buurtcentra van Leuven, zoals bijvoorbeeld Kinderwerking De Kettekeet en Buurtcentrum Mannenstraat, in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel.

Maar het wordt nog beter: dankzij de gulle schenkingen van een vijftigtal winkels en horecazaken - de totale prijzenpot is net geen €9000 waard - maak je kans om ‘een winkel te winnen’.

Doe je in december een aankoop in één van de deelnemende zaken, dan ontvang je een deelnamekaartje met unieke code. Registreer je deelname met die unieke code op www.shoppeninleuven.be en maak kans om één van de tien winkels te winnen. Geen bakstenen winkel uiteraard, maar een feestelijke vitrine vol geschenken en waardebons.

Bewonder de ‘te winnen winkels’ in de Leuvense winkelstraten want tien etalages van leegstaande panden werden ermee bestickerd:

  • Diestsestraat 142 a
  • Diestsestraat 142 b
  • Brusselsestraat 55 a
  • Brusselsestraat 55 b
  • Bondgenotenlaan 72
  • Bondgenotenlaan 80
  • Bondgenotenlaan 85
  • Bondgenotenlaan 86 a
  • Bondgenotenlaan 86 b
  • Bondgenotenlaan 90

Les Tartes de Françoise, De Banier, Toop Kidseyewear, Brown Betty, Think Chocolate, Luz de lux, Esprit, Café Caché, De Kansel, Michel & co TOTAAL COIFFURE, Tutti Passi, Croque ’n Roll, VintageBox Leuven, De Franse Herder, Vaude Store Leuven, Speelgoed Mertens, VERO MODA, Acco, Swarovski Leuven, Domo Meubelen & Deco, Bardot, Mertens schoenen, Blokker, Java Leonidas, De Walvis, Loulou's Sweets & Savouries, 't Rood Huys, Bongo, Pauwels Orthopedie, LolaLiza, Isabelle Vanlaere Juwelen, HELT, Cook&Serve Leuven, Liberty Hair, Body Centrum, Anders Getint, Doekjes en Broekjes, Frizzante, De Maekerij, Escaperoom Leuven, Restaurant New Mexico, Workzone-shop, Jonas, Elsen, Boekenvoordeel, Kamina Lederwaren, Helène Mschonken allemaal tal van cadeaubons en geschenken om de prijzenpot van WIN een Winkel stevig te vullen.

In al deze zaken krijg je dus bij aankoop een deelnamekaartje en maak je kans op één van de tien gelukkige winnaars te worden. De winnaars worden in januari persoonlijk verwittigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x