Modellen, goodiebags en zoveel meer

MODE in LEUVEN, met het Weekend van de Klant op 3 & 4 oktober als orgelpunt. Schrijf je hier in!

Download hier alvast het grafisch materiaal van de campagne.

  • Goodiebags: Dit jaar vullen we geen 1000 exemplaren voor de eerste 1000 bezoekers, maar geven we tijdens het Weekend van de Klant 50 rijkgevulde stuks aan de winnaars van de wedstrijden op social media. Doe jij ook een bijdrage? Dat kan al vanaf 10 stuks. Elke bijdrage aan een goodiebag moet een minimum verkoopwaarde van €10 hebben. Deadline van inschrijvingen: vrijdag 25/9 om 12u.
  • Digitale modeshows: Op social media en op mobiele LED-schermen in de winkelstraten projecteren we tijdens MODE in Leuven tal van 'digitale modeshows': Filmpjes die we monteren met foto's van jullie nieuwste collecties. Je kan het beeldmateriaal uploaden via het inschrijvingsformulier of via Wetransfer, Dropbox of op de manier die jou het beste past, versturen naar tine@liefstleuven.be. Elke foto moet een resolutie hebben van minstens 1MB. Deadline van inschrijvingen: vrijdag 25/9 om 12u.
  • Modellen: Op zaterdag 26 september, zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober stuurt Liefst Leuven een hele resem modellen naar de winkels om er de nieuwe collecties te showen op mini-podia en mini-lopers. Wil jij op één van die dagen een model in je zaak? Vraag het hier helemaal gratis aan en wij zorgen voor alles. Deadline van inschrijvingen: vrijdag 18/9 om 12u.
  • Cadeaubons: In aanloop naar en tijdens het Weekend van de Klant worden tal van cadeaubons via wedstrijden uitgedeeld aan gelukkige winnaars. Wil jij er ook een aantal voorzien van jouw zaak (maximum 5 stuks)? De bons moeten een waarde hebben van minstens €30 en je kan de helft van de waarde van de bons factureren aan Liefst Leuven (Liefst Leuven vzw, Bruineveld 66, 3010 Kessel-Lo, BE0644.858.572). Deadline van inschrijvingen: vrijdag 18/9 om 12u.
Modellen, goodiebags en zoveel meer
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x