MODE in LEUVEN - Weekend van de Klant & Week van de Belgische Mode

MODE in LEUVEN van 30 september tot 23 oktober

  • Weekend van de Klant op 2 & 3 oktober
  • Week van de Belgische Mode van 9 tot 16 oktober

MODE in LEUVEN, dat is ruim drie weken uitgebreide campagne, specifieke beleving, duizend goodiebags, een event voor influencers,... om al het moois en leuks uit Leuven aan het grote publiek te presenteren.

Doe je mee? Registreer je deelname hier.

• MODELLEN: Op zaterdag 2, zondag 3, zaterdag 9 en zaterdag 16 oktober, wordt een hele resem modellen naar de winkels gestuurd om er de nieuwe collecties te showen op mini-podia en mini-lopers. Wil jij op één (of meer) van die dagen een model in je zaak? Vraag het helemaal gratis aan en wij zorgen voor alles.

• GOODIEBAGS: Leuven is dit jaar gaststad van de Week van de Belgische Mode. De ModeUnie ontwerpt elk jaar een nieuwe totebag voor de gelegenheid en daarvan zullen wij er 1000 (yes, duizend) vullen om tal van enthousiaste shoppers te verwennen.
Wil jij met jouw zaak ook wat bijdragen? Doen! Een cadeaubon, een staal, een flyer met een leuke actie erop,... alles kan. Je verwent de klant, trekt nieuw publiek naar je zaak en wordt mee opgenomen in de communicatie.

Bijdragen aan de goodiebags moeten een reële waarde hebben van minstens €7. Om logistieke redenen kan je bijdragen vanaf een aantal van 200 stuks of een veelvoud ervan.

• IK VERKOOP BELGISCH: Verkoop jij Belgische merken? En neem je actief deel aan de Week van de Belgische Mode? Schrijf je in, dan verschijnt ook jouw zaak in de storelocator op www.wvdbm.be. Leuven is gaststad van de Week van de Belgische Mode, Kim Van Oncen is het campagnegezicht (en zal aanwezig zijn op de kick-off in Leuven op 9 oktober), dus alle reden om mee te surfen op deze campagne.

Meer events MODE in LEUVEN - Weekend van de Klant & Week van de Belgische Mode

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x