MODE in LEUVEN: van zaterdag 18 maart tot en met zondag 2 april

MODE in LEUVEN van zaterdag 18 maart tot en met zondag 2 april

De Grote Markt wordt ook deze keer the place to be tijdens MODE in LEUVEN. Modeshows, de grabbelton en extra vitrineruimte zijn de rode draad door de modeweken dit voorjaar. De hoogtepunten zijn:

 • Lenteshopping op zaterdag 18 maart
 • Het eerste weekend van de paasvakantie mét shopzondag op 2 april

Doe je mee? 


Zovéél leuks gepland:

 • LIVE MODESHOWS: Op zaterdag 18 maart en zaterdag 1 april hebben we telkens een reeks prachtige (zowel mannelijke, vrouwelijke als kind-) modellen ter beschikking om op de Grote Markt shows te lopen. Wil je een model kleden met een aantal outfits uit je zaak? Registreer hier. Het is helemaal gratis en wij zorgen voor alles (en brengen het mooi in beeld). Heb je nog vragen of twijfel je of jouw winkel in aanmerking komt? Eén adres: inschrijving@liefstleuven.be.


 • GIVE-AWAYS: Het concept is eenvoudig: Iedereen die voor meer dan 50 euro in totaal gegeten, gedronken en/of geshopt heeft in Leuven (en dit kan aantonen met kassatickets), mag grabbelen en maakt kans op zoveel leuks uit Leuven.Wil jij ook graag cadeaubons en prijzen geven voor de grabbelton? Zo kan je jouw zaak in de kijker zetten & kunnen nieuwe klanten je zaak ontdekken. Registreer je hieren we komen de cadeaubons en prijzen graag ophalen. Grabbeltonacties gaan door op
  • zaterdag 18 maart
  • zaterdag 25 maart
  • zaterdag 1 april
  • zondag 2 april; dus stuur gerust jouw klanten op deze dagen door naar de Glazen Huizen op de Grote Markt als ze in totaal voor 50 euro of meer in Leuven gespendeerd hebben. Ook hun lunch- of koffiebreak telt mee.  


 • DIGITALE MODESHOWS: De hele periode delen we graag jullie beeldmateriaal op onze social media kanalen. Bezorg ons leuke bewegende beelden en/of foto's (minimum 2,5 megabyte per foto) en we zorgen ervoor dat ze verschijnen op Instagram, TikTok en/of Facebook. Stuur alles via WeTransfer naar inschrijving@liefstleuven.be. Volg jij ons al?


 • GLAZEN HUIZEN: We stellen op de Grote Markt tijdens MODE in LEUVEN 3 containers met glazen wanden op. In die Glazen Huizen worden de modeshows gelopen op zaterdag 18 maart en zaterdag 1 april. Op de andere dagen gebruiken we de Glazen Huizen graag als extra etalageruimte voor jullie; wij zorgen voor de ruimte, belichting, reclame en naambordjes van jouw zaak. Jullie moeten enkel zorgen voor een nette paspop of sokkel voor jouw topproduct. Of heb je nog een ander idee? Wil je zelf iets organiseren in de containers? Alles is te bespreken. Just let us know.


 • VERWENACTIES LENTESHOPPING: Tijdens de Lenteshopping halen jullie vaak de bubbels, cadeautjes, stylisten en andere sfeervolle beleving boven en wellicht is dat dit jaar niet anders. Laat je ons weten wat je organiseert om je klanten in de watten te leggen? Deel het ook met ons door @shoppeninleuven te taggen op Instagram.

Vragen, ideeën, opmerkingen, suggesties,...? Eén adres: tine@liefstleuven.be en +32 486 63 51 43

Meer events MODE in LEUVEN: van zaterdag 18 maart tot en met zondag 2 april

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x