Leuven by Night: woensdag 17 mei

Met Leuven by Night op woensdag 17 mei, de vooravond van het Hemelvaartweekend, zetten we de zomer in met leuke dj’s en livebands met tropische vibes. Ook Bondgenieten rolt weer zijn lopers uit.

  • In de namiddag komt Standaard Uitgeverij (de beroemde uitgeverij van tal van Vlaamse strips) de gezinnen amuseren met meet & greets.
  • Vanaf 17u zorgen DJ’s en live (slagwerk)bands voor extra sfeer en gezelligheid in de straten en pleinen en moedigen we jullie graag aan om tot 22u de deuren te openen. 
  • We halen de grabbelton weer van stal. Het concept is eenvoudig: iedereen die voor meer dan 50 euro in totaal gegeten, gedronken en/of geshopt heeft in Leuven (en dit kan aantonen met kassatickets), mag grabbelen en maakt kans op zoveel leuks uit Leuven. Wil jij ook graag cadeaubons en prijzen geven voor de grabbelton? Zo kan je jouw zaak in de kijker zetten & kunnen nieuwe klanten je zaak ontdekken. Registreer je hier en we komen de cadeaubons en prijzen graag ophalen.
  • Organiseer iets leuks met je buurt of straat aan de vooravond van het Hemelvaartweekend. We hebben vier keer €250 klaarliggen om de leukste initiatieven van een buurt of straat te ondersteunen (dus niet van individuele zaken). Stuur alvast jullie plannen door naar info@liefstleuven.be.
  • Organiseer je een leuke actie? Laat het ons weten en tag @shoppeninleuven op Instagram & wij communiceren het graag naar de Leuvense bezoekers.

Leuven by Night: woensdag 17 mei

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x