Lenteshopping: zaterdag 23 en zondag 24 maart

MODE in LEUVEN van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april

Jullie nieuwste lente- en zomercollecties in de kijker zetten: dat doen we tijdens MODE in LEUVEN, met een feestelijke uitschieter tijdens de Lenteshopping. Dit jaar gaan we voor modeshows, heel wat leuks te winnen bij de grabbelton en het rad, een kidsevent en extra vitrineruimte in de Glazen Huizen op de Grote Markt. De hoogtepunten zijn:

 • Lenteshopping op zaterdag 23 maart
 • Shopzondag Lenteshopping op zondag 24 maart


We hebben alvast véél leuks gepland:

 • LIVE MODESHOWS
  • Zaterdag 23 maart: modeshows op de Grote Markt, zoals jullie ze kennen van het afgelopen Weekend van de Klant.
  • Zondag 24 maart: dynamische modeshow over een parcours doorheen de hele stad. Gevolg is dat de modellen alleen sneakers zullen kunnen dragen. Dit concept zullen we voor het eerst uitrollen.

 • GIVE-AWAYS: Het concept is eenvoudig: Iedereen die voor meer dan 50 euro in totaal gegeten, gedronken en/of geshopt heeft in Leuven (en dit kan aantonen met kassatickets), mag grabbelen en/of aan het rad draaien en maakt kans op zoveel leuks uit Leuven.Wil jij ook graag cadeaubons en prijzen geven voor de grabbelton? Zo kan je jouw zaak in de kijker zetten & kunnen nieuwe klanten je zaak ontdekken.

 • DIGITALE MODESHOWS: Gedurende de hele periode van MODE in LEUVEN delen we graag jullie beeldmateriaal op onze social media kanalen. Bezorg ons leuke bewegende beelden en/of foto's (minimum 2,5 megabyte per foto) en we zorgen ervoor dat ze verschijnen op Instagram, TikTok en/of Facebook. Stuur alles via WeTransfer naar inschrijving@liefstleuven.be. Volg jij ons al?

 • GLAZEN HUIZEN: We stellen op de Grote Markt tijdens MODE in LEUVEN weer containers met glazen wanden op. Deze Glazen Huizen gebruiken we als extra etalageruimte voor jullie; wij zorgen voor de ruimte, belichting, reclame en naambordjes van jouw zaak. Jullie moeten enkel zorgen voor een nette paspop of sokkel voor jouw topproduct. Of heb je nog een ander idee? Wil je zelf iets organiseren in de containers?

 • VERWENACTIES LENTESHOPPING: Tijdens de Lenteshopping halen jullie vaak de bubbels, cadeautjes, stylisten en andere sfeervolle beleving boven en wellicht is dat dit jaar niet anders. Laat je ons weten wat je organiseert om je klanten in de watten te leggen? Deel het ook met ons door @shoppeninleuven te taggen op Instagram.

 • KINDERMIDDAG: We organiseren op zondag 24 maart een kindermiddag rond een bekend boekenfiguurtje om de gezinnen naar de stad te halen, met tal van leuke workshops, voorleessessies en meer.

 • GRATIS BLOEMENSTICKERS: We brengen de lente letterlijk naar Leuven, met leuke bloemenstickers om jullie etalages en de stad mee te versieren. Je kan ze binnenkort hier gratis aanvragen (we broeden nu nog even op het perfecte design).


Vragen, ideeën, opmerkingen, suggesties,...? Eén adres: tine@liefstleuven.be en +32 486 63 51 43

Meer events Lenteshopping: zaterdag 23 en zondag 24 maart

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x